Produkter Tjenester Meny

Matværket

Hos Matværket kan det nytes tradisjonsmat med det lille ekstra. Rørlegger Gunnar Larsen AS var med på å bygge opp kafeén på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes.

Vi fikk dette prosjektet av tømrerfirmaet Gann tre, et firma vi har jobbet en god del sammen med oppover årene. Oppdraget gikk ut på å pusse opp en kafé fra et konsept til et annet, og vi hadde kun 2 ½ uke på oss. Med så kort tidsfrist får man virkelig testet ut det som har med samarbeid å gjøre.

Rørleggere, tømrere, elektrikere og ventilatør møttes til første arbeidsdag kl. 15 på en lørdag ettermiddag. Her ble vi alle enige om at vi skulle rive alt på én kveld. Med en gjeng som aldri hadde jobbet sammen før, var det ekstra morsomt å se hvordan samarbeidet fungerte og hvor fort vi kom på bølgelengde. Alle hjalp alle. Vi rørleggere kunne rive vegger og ventilasjon, mens tømrerne kunne f.eks. rive el-kabler, samt sprinkler.

Vi jobbet hele kvelden og natten, og nådde målet vårt kl. 6.30 søndag morgen. Vi rev ut alt det gamle, og gjorfr klart til neste oppgave som var betongarbeid. Betongarbeidet var slissing av gulv. Dette for at rørlegger og elektriker skulle få lagt vann, avløp og elektrisitet til de nye «grab & go»-diskene.

Etter en god arbeidshelg tok arbeidet seg opp igjen litt ut i uken for vår del. Da hadde tømrerne satt opp vegger slik at vi kunne legge inn nye rør, samt at slissene i gulvet var ferdig slik at vi fikk lagt ned rør i disse også.

Gjennom hele prosessen ble det holdt byggemøter for å unngå misforståelser underveis. Det ble en del kveldsjobbing siden vi måtte stenge vannet på kjøpesenteret, i tillegg til at vi måtte ta hensyn til kunder med tanke på støy og støv.

Alle ble ferdige i tide, og den nye kafeén Matværket ble åpnet som planlagt.