Produkter Tjenester Meny

Om oss i Rørlegger Gunnar Larsen

Rørleggerfirma Gunnar Larsen AS er et autorisert rørleggerfirma i Sandnes. Firmaet ble startet i 1938 og ble drevet som personlig firma fram til 01.01.2001 da ble det endret til aksjeselskap. Bedriften er godkjent som opplæringsbedrift, er kjent for et godt arbeidsmiljø med flinke og dyktige medarbeidere. Bedriften har sentralgodkjenning.

Visste du at en av de eldste rørleggerbedriftene i Sandnes holder til på Hana? I Daleveien 29 finner du oss. Her har vi landet etter en noe omflakkende tilværelse.

Det var i 1937 at Gunnar Larsen begynte som rørlegger i Krossen i Sandnes. Året etter tok han håndverksbrev og fikk registrert sitt eget firma. Sønnen Jørgen Larsen begynte tidlig i farens firma, hvor vi holdt til i Solaveien. Senere flyttet vi til Vågsgjerd, bak det som ble kalt "kringlå" bakeri. Deretter var vi noen år i "Den røde mølle" før vi i 1966 flyttet til Gravarsveien 58. Det brant dessverre ned i januar 1976. I juni 1977 flyttet vi inn i nytt bygg med fin butikk i Gravarsveien og i 1980 tok Jørgen over som daglig leder. Han tok mesterbrev i 1984. Vi fikk være i Gravarsveien til desember 2008. Da måtte bygget rives for å gi plass til nytt kollektivfelt og da gikk ferden videre til Daleveien, hvor vi fortsatt holder til.

Det var i 2001 at Geir Vølstad, tok over som daglig leder og medeier. Geir har vært ansatt siden 1980 og tok mesterbrevet i 2000. I Daleveien er butikken mindre, men servicen er like god.

Vi har utført både små og store boligprosjekter, men jobber mest med serviceoppdrag for industri og private.

I april 1998 meldte vi oss inn i VB-kjeden, hvilket betyr at vi er medlem i en av de største rørleggerkjedene i Norge. Kjedens hovedformål er å forhandle frem best mulige avtaler med grossister og andre aktuelle leverandører, og drive internopplæring av de ansatte. Dette resulterer i billigere produkter for kunden. Kjeden er markedsført med felles logo, og har også en del riksdekkende markedsføring.

Våre tjenesteområder
Det vi er best på, er rørleggerfaget. Vi er oppdaterte og klare til å hjelpe både faste kunder og nye kunder på best mulig måte. Ring oss gjerne på telefon 51 66 11 44 eller ta kontakt via websidene våre. Her er noen av våre kjerneområder:

  • Eneboliger med varmeanlegg og sanitæranlegg 
  • Private vannforsyningsanlegg og kloakkanlegg 
  • Serviceoppdrag og rehabilitering for varme og sanitæranlegg 
  • Varme, og sanitæranlegg i næringsbygg 
  • Varmepumper

Du kan lese mer om dette på siden Tjenester.